0 Ваш Кошик

Наш новітній трактор ДМТЗ – 160 МАЙСТЕР

10.06.2018
автор Тест Главный

Відчуває свою землю з першого оберту коліс – наш новітній трактор ДМТЗ – 160 МАЙСТЕР

Головним чином, враховуючи побажання українських аграріїв, та застосовуючи інноваційні технології, інженери-конструктори Дніпропетровського механіко-тракторного заводу створили унікальний мототрактор - ДМТЗ -160 МАЙСТЕР. Цей агрегат створювався з головною метою – це досягти високої культури обробітку української землі, забезпечивши їй родючість і процвітання, а тим, хто на ній працює, допомогти відкрити всі її цінності та отримати задоволення від своєї праці.

Трактор ДМТЗ – 160 МАЙСТЕР навіть у своїй назві вказує на свою особливу майстерність у землеробстві та неабияку вправність у будь-якому господарстві. Співробітники Дніпропетровського механіко-тракторного заводу наділили своє творіння високою якістю, витривалістю, маневровістю, надійністю, відмінною продуктивністю, комфортом і красою.

Схвальні відгуки господарів, які вже придбали ДМТЗ-160, підтверджують, що цей мототрактор вище усіляких похвал, адже зі своєю потужністю він обробляє грунти будь-якої складності та легко справляється з площею, починаючи, від 50 соток і до 6 гектар.

Маючи можливість підключати різноманітне навісне обладнання, агрегат вражає своєю багатофункціональністю. Він прекрасно агрегується з борнами, фрезами, плугами, плоскорізами, сівалками, механізмами для посадки та викопування картоплі, підгортальниками, оприскувачами, лопатами, косарками, граблями, різними причепами і таким іншим. З таким арсеналом навісного та причепного обладнання мототрактор є вправним помічником як в полі так і в будь-якому господарстві, з легкістю виорює різні типи грунтів, відмінно культивує, боронує, обробляє насадження та посіви, збирає врожай, косить траву, здійснює фрезування, транспортування вантажів та багато іншого.

Модель ДМТЗ-160 має сучасний дизайн, його конструкція вдосконалена за останнім словом техніки, трактор вирізняється своїм приємним синім кольором, який нанесений особливою фарбою – абразивно-стійкою.

Вражає мототрактор і своїм зручним місцем водія. Панель контрольно-вимірювальних приладів досить доступна, обладнана на гіперміцному кронштейні, що в рази зменшило її вібрацію і шум. Трактор оснащений дуже важливими датчиками, що сприяють безпечній роботі, серед яких електронний датчик мотогодин, датчики тиску, температури охолоджуючої рідини, масла, є вольтметр, амперметр. Рульова колонка агрегата практично і компактно розміщує важливі прилади – кнопку аварійних вогнів, замок запалювання, кнопки вмикання передніх та задніх фар, перемикання ближнього-дальнього світла, комбінований важіль перемикання поворотів. Дуже зручно і з толком розташовані важелі управління, перемикання передач. Виробники машини обладнали її вправними педалями зчеплення, газу та гальм, зробивши їх широкими і надійними.

Особливою перевагою мототрактора ДМТЗ-160 МАЙСТЕР є його двигун R15ND, потужність якого складає 16 к. с. Одноциліндровий чотиритактний дизельний двигун мототрактора є дуже економічним, має водяне охолодження і комбіновану систему змащування – це вирізняє ДМТЗ-160 з поміж подібної техніки і робить мототрактор більш витривалим і надійним у найскладніших і несприятливих умовах роботи.

Значною перевагою двигуна ДМТЗ-160 є унікальна зарядка акумулятора (45 Ач), що функціонує, завдячуючи доопрацьованому генератору на крильчатці охолодження.

Тепер, щоб замінити у ньому масло не треба буде двигун відгвинчувати від рами і перетягувати, адже у його доопрацьованому піддоні зливна пробка розміщується не спереду, а ззаду.

Завести двигун можна як за допомогою електростартера, так і за допомогою ручного (кривого стартера).

Модернізовано також і трансмісію мототрактора - до 130 см., збільшено довжину піввісей, це дало змогу змінювати ширину колії задніх коліс і підлаштувати агрегат під виконання різних задач. Удосконалено важіль перемикання передач, що абсолютно унеможливлює одночасне включення кількох передач та зменшує ймовірність зламу важеля. Встановлено важіль розблокування диференціала та надано йому можливість фіксації. Мототрактор ДМТЗ-160 має 4 підвищені і 4 знижені передачі, 2 з яких - задні.

Агрегат став володарем надійної і міцної рами з 5 міліметрового заліза, поликом та модернової передньої балки, яка дозволяє регулювати ширину передньої колії від 80 – 120 см.

Високу маневровість та відмінну керованість забезпечують машині і удосконалені задні колеса з шевронним протектором.

Мототрактор оснащений унікальною гідравлічною системою, схема якої дає можливість без особливих витрат використовувати як переднє, так і заднє навісне гідроуправління.

Важливим є той факт, що по всій території України діє 12-ти місячна абсолютна гарантія на всі комплектуючі мототрактора ДМТЗ-160 МАЙСТЕР.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення