0 Ваш Кошик

Cучасний мінітрактор ДМТЗ - 180 МАЙСТЕР

08.06.2018
автор Тест Главный

Створений для української землі, відтворюючий безмежні можливості, - сучасний міні-трактор ДМТЗ - 180 МАЙСТЕР

Справжнім проривом для Дніпропетровського механіко-тракторного заводу (ДМТЗ) став випуск інноваційної моделі мінітрактора - ДМТЗ - 180 МАЙСТЕР, в якій інженери, конструктори, фахівці заводу втілили численні побажання українських майстрів землеробства, найкращі досягнення вітчизняного машинобудування та передові технології сучасності.

Відродити і примножити багатство рідної землі, дати можливість господареві працювати з задоволенням і прекрасними результатами прибутку та достатку, реанімувати і підняти на найвищий рівень культуру обробітку землі - це одні з головних цілей, якими керувалися, випускаючи унікальну диво-техніку, творці нового мінітрактора ДМТЗ - 180 МАЙСТЕР.

Як відзначили спеціальні експерти, а також позитивні відгуки власників, які вже встигли придбати нову модель ДМТЗ - 180, цей агрегат поєднує в собі безліч переваг - високу якість всіх комплектуючих, надійність і безпеку, універсальність і витривалість, маневровість і економічність, красивий і комфортний дизайн.

Одна із головних переваг мінітрактора ДМТЗ - 180 МАЙСТЕР - це його універсальність. Завдяки прекрасній можливості підключати численне навісне і причіпне обладнання, цей трактор можна застосовувати в різних галузях - як у сільському, так і лісному, комунальному господарстві, при будівельних та дорожніх роботах, транспортуванні вантажів і т.д. В асортименті агрегуючого з трактором обладнання є і грунтофрези, і плоскорізи, різні плуги, зернові та овочеві сіялки, дискові і універсальні підгортальники, обприскувачі, агрегати, що садять і викопують картоплю, борони, роторні та сегментні косарки, різні причепи, лопати, граблі, снігозбиральники та багато іншого.

Маючи такий арсенал навісного та причіпного устаткування, мінітрактор стане для кожного господаря ідеальним і безвідмовним помічником, який зможе справлятися з будь-якими завданнями. Супермашина легко підкорює цілинні грунти і важкодоступні ділянки, першокласно культивує, боронує, обробляє насадження та посіви, збирає урожай, косить траву, виконує фрезерування, транспортування вантажів і т.д.

Одним із плюсів цього мінітрактора - є прекрасна можливість, безперешкодно рухатися по дорогах загального користування.

Колісний, задньопривідний мінітрактора ДМТЗ-180, на основі класичної комплектації, вдосконалений новітніми технологіями. Модель має сучасний і комфортний дизайн, вражає своїм красивим синім кольором, який нанесений особливою абразивно-стійкою фарбою. Трактор оснащений бездоганним робочим місцем оператора, яке абсолютно відповідає вимогам безпеки, умов праці, ергономіки, має зручне, регульоване, відкидне, пружинне сидіння. Виробники вдосконалили панель контрольно-вимірювальних приладів, встановивши її на добротному і міцному кронштейні, що відчутно зменшило її вібрацію і шум.

Для безпечної і комфортної роботи машина оснащена важливими приладами, такими як: електронний датчик мотогодин, вольтметр, амперметр, датчики тиску, температури охолоджуючої рідини, масла. Зручно розміщені на рульовій колонці кнопки аварійних вогнів, включення передніх і задніх фар, перемикання ближнього-дальнього світла, замок запалювання, важіль перемикання поворотів.

Ще одним із плюсів - є відмінна конфігурація і розташування важелів управління, до яких забезпечено вільний доступ, що виключає можливість випадкового перемикання режимів, навіть при сильній вібрації і тряски в процесі роботи. Вражають своєю зручністю широкі і надійні педалі зчеплення, газу і гальма.

Аби захистити місце водія від попадання різного бруду та сторонніх предметів, в тракторі встановлено спеціальні огорожі, суцільний полик, захисні кожухи.

Вагомим удосконаленням - є розміщення двигуна з водяним охолодженням і електростартера, інших механізмів на добротної і міцній рамі, що виключає їх поломки через зсув. Модернізація диференціала заднього моста забезпечила ще більшу економічність трактора.

Одною із головних переваг мінітрактора ДМТЗ-180 МАЙСТЕР - є його відмінний, 4-тактний, дизельний двигун S1105, потужністю 18 к.с. Він вирізняється безпосереднім уприскуванням палива, горизонтальним розташуванням циліндра, відсутністю турбонаддува, відмінною системою водяного охолодження і комбінованою системою змащення - ці характеристики двигуна дають трактору ще більше витривалості, ніж у ідентичних моделей, і надійності в екстремальних умовах роботи. Плюс, двигун володіє дуже необхідною зарядкою акумулятора, яка діє на крильчатці охолодження.

Система живлення двигуна оснащена декількома ступенями фільтрації, повітряним фільтром, топливним баком, топливопроводами низького і високого тиску, форсункою безпосереднього вприскування палива, регулюванням подачі палива.

Удосконалена, шестирінчаста комбінована коробка передач дає можливість зручно і точно виконувати увімкнення необхідної передачі та витримує безліч циклів перемикання, а дводискове зчеплення забезпечує плавний рух з місця з будь-яким вантажем.

Модернізація диференціала ведучого заднього моста (ЗВМ) забезпечила обертання коліс з різними кутовими швидкостями при русі трактора, наприклад, при повороті або по кривій траєкторії руху, призвела до зменшення навантаження на двигун, трансмісію, шини та призвела до відчутної економії палива. Виробники знайшли спосіб запобігання пробуксовки ведучих коліс, встановивши роздільні барабанні гальма, зі своєю педаллю на кожне колесо.

Унікальна конструкція ведучого заднього моста утворює єдине ціле з усіма агрегатами трансмісії. При русі мінітрактор не боїться різних нерівних поверхонь, оскільки володіє відмінною амортизацією, яку забезпечують йому пневматичні камерні шини низького тиску.

Плюсом нової моделі трактора є також переміщення дворядного ланцюга всередину конструкції підйомного механізму, що значно зменшило навантаження на приводні вали і зірочки.

ДМТЗ-180 МАЙСТЕР оснащений відмінною гідравлічною системою з двома гідравлічними циліндрами подвійного ходу (заднім і переднім), чотирьохпозиційним гідророзподілювачем і насосом. Продумана установка розподільника, який знаходиться окремо від гідронасоса, дає можливість, без особливих витрат замінити механізм, який вийшов з ладу, не замінюючи всю систему.

Відмінною особливістю мінітрактора ДМТЗ-180 МАЙСТЕР є те, що по всій території України діє 12-ти місячна абсолютна гарантія на всі його комплектуючі.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення